logo_emans

logo mobiel

logo_zakmes

Acrobatiekworkshop gegeven op het Nederlands Acrobatiekfestival

In het kader van mijn opleiding tot acrobatiekdocent bij stichting Stapel heb ik vanmorgen een workshop gegeven op het Nederlands Acrobatiekfestival. Voor mijzelf had ik het leerpunt geformuleerd om tijdens de centrale presentatie niet alles te willen vertellen wat ik weet, maar heel gericht 2 of 3 belangrijke aanwijzingen uit te zoeken, en die te behandelen. Tijdens het oefenen daarna kan ik natuurlijk al mijn kennis en tips uitventen zoveel als op dat moment nodig is per individuele leerling.

Ik moet zeggen dat dit erg goed ging. Mijn presentatie was helder, de workshop ging goed en erg leuk, en de leerlingen waren allemaal zeer enthousiast. Het is fijn om beginners het plezier in acrobatiek bij te brengen. Erg geslaagd dus.