logo_emans

logo mobiel

logo_zakmes

Projecten

TOEKOMSTIGE PROJECTEN

Toolbox “Hoogbegaafden aan het werk”
Het ontwikkelen van een website, gelieerd aan de website van het IHBV, met daarop materialen en bronnen die bewezen goed werken voor hoogbegaafde volwassenen op zoek naar (ander) werk, al dan niet met een uitkering. Voor dit idee zijn nog sponsors nodig.

Projectvoorstel Hoogbegaafde dropouts
Samen met Novilo/FeniksTalent en het IHBV heb ik een onderzoeksvoorstel geschreven om te onderzoeken hoe het met hoogbegaafde dropouts gaat een aantal jaar nadat ze uit het reguliere onderwijs zijn verdwenen. We zijn nog op zoek naar sponsors voor dit onderzoek.

HUIDIGE EN RECENT AFGERONDE PROJECTEN

IHBV
Projectleider onderzoek “hoogbegaafdheid en arbeidsmarkt”, in opdracht van het instituut hoogbegaafdheid volwassenen.

     

CED-groep
Ondersteuning bij het schrijven van offertes

Id Kennis
Hoofdonderzoeker project “HB aan het werk” in samenwerking met Id Kennis.

Vereniging BPS

Eindrapportage van het project Begaafdheidsprofielscholen voor CPS en de Vereniging BegaafdheidsProfielscholen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in de publicatie “Slim onderwijs doe je zó”.

slim+onderwijs+doe+je+zo

CPS
Ingehuurd door het CPS voor onderzoek en projectondersteuning op het gebied van hoogbegaafdheid en van leerlingtevredenheid.

OSVO
In opdracht van het OSVO een advies uitgebracht over de administratieve overstap van leerlingen van het VO naar het MBO, en welke software daarvoor kan worden gebruikt.

Van Beekveld en Terpstra
Ingehuurd door van Beekveld en Terpstra voor managementrapportages over tevredenheidsonderzoek bij scholen in het primair onderwijs.

Selectie van belangrijkste projecten vanaf 1994